2014. augusztus 18., hétfő

Kritika#1- New Life, In which you are /Lotti

Link: Katt...
Design: Alapvetően a fejléced szép. De nekem valahogy olyan furcsa, és túl zsúfolt. Egy szereplőt szerintem elég egyszer rárakni, nem kell többször. De ahogy neked tetszik. De mint már mondtam, a fejléced  nem rossz, csak kicsit túlzsúfolt.
A háttér illik a fejléchez, harmonizálnak a színek. Ez tetszik . Csak  egy hibát találtam még pedig az oldal háttere. Azt szerintem állítsd át egy világosabb piros  árnyalatúra, és akkor már minden tökéletes .:) De persze így is nagyon szép.


Történet: Amikor megnyitottam a blogod valahogy érzetem ,hogy sablon sztorival állok szembe. A gyanum be is igazolódott ,a sztorid sablon. De miközben olvastam a részeket nem tudtam levenni a szemem a monitorról, és ez nagyon jó jel, mivel ez azt jelenti, hogy akár sablon akár nem , nagyon jól írod le a részeket, és szépen fogalmazol. Mindent részletezel, néha talán túl sok a párbeszéd, de száz szónak is egy a vége a sztorid élvezhető. Nem is tudom még mit írhatnék, mivel helyesírási hibáid nincsenek, szóismétlések is csak nagy ritkán, így remélem beéred ennyivel :)

További sok siket! Remélem így haladsz továbbra is :)

Ha valamivel megbántottalak elnézést kérek, nem állt szándékomban!Ez csak az én véleményem! 

1 megjegyzés: