2014. szeptember 14., vasárnap

Reklám és közölnivaló - Elizabeth

Hello drága bloggerinák :)
Igen, tudom, rég jelentkeztem, de jelenleg nincs rendelésem sem semmi, szóval nagyon nem tudok hozzászólni semmihez.
Azonban, hogy ne legyek annyira inaktív, egy kis önreklámozásra vetemedem, amivel remélhetőleg nem keltek túl nagy ellenszenvet mások és az oldal szerkesztőivel szemben.


Elfelejthetetlen

" - Örökké legjobb barátok? 
- Örökké legjobb barátok! 
Kedvesen mosolygott, s feltartotta kisujját, mellyel jelezte, hogy komolyak a szándékai. Habozva bár, de kisujjammal megöleltem az övét, ezzel megfogadva, hogy mindig egymás mellett leszünk, bármi is történjék. ,,
Miért ér véget egy gyermekkori barátság?
Mennyire válhat sebezhetetlenné valaki?
És mennyire forgathatja fel az életed egy rég elfelejtett személy?
Jessica Donovan az évek során tökéletesen elrejtette saját személyiségét. Önpusztításba menekül múltja elől, amelynek emlékét elfelejtett legjobb barátja csalogat ki az odúból. Képtelen elfogadni, hogy valaki ekkora hatással bírjon saját élete felett, így távolságtartásával, és szarkasztikus modorával próbálkozik, hogy elrettentse az egyre jobban próbálkozó fiút.
Képesek lesznek újra és újra elveszíteni egymást?
Jessica szembe tud nézni a sötétséggel, ami annyi éven át elvakította.
Bármi is lesz, ami kettejük között történt, elfelejthetetlen.

Tizenöt fejezet van kint, remélem aki látja, legalább ad egy esélyt a történetnek, és beleolvas:) (a kép alatti szövegre kattintva eljuttok az oldalhoz!)

Viszont, mivel nagyon ráérek, muszáj leírnom, hogy bátran rendeljetek! Gondolom sokakat elijesztettem az eddig írt kritikáimmal, hiszen könyörtelenül kiemelem a hibákat, de ennek épp ez a lényege, ebből fogtok tanulni. Szóval aki el tudja viselni a kritikát, rendeljen nyugodtan ;)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése